Podcast

På de sidste to semestre på Journalisthøjskolen beskæftigede jeg med radio og podcast. Min hovedopgave var derfor selvfølgelig en radiofeature.

Her følger nogle af de podcasts jeg har været med til at producere og speake.


Liv på pause

Hjernerystelse betyder hvert år, at 25.000 danskere må tage nogle dage eller uger i sengen med lyset slukket. Men for mellem 10 og 15 procent bliver det ved. De forbliver overfølsomme over for lyd og lys, får hovedpine og oplever svimmelhed i måneder eller år efter slaget mod hovedet. For 34-årige Liv betød det et brud med det liv og den identitet, hun kendte. Det her er hendes historie.

Produceret af mig og min gode ven, Mads Kjeldgaard, med musik af Mads og af Arcade Fire.


Hvis alle havde pels

En gruppe unge elsker dyr så højt, at de identificerer sig mere som dyr end som mennesker. De kalder sig furries opkaldt efter deres kærlighed for alt med pels. Det her er historien om at være fan af dyr, men det er også historien om at finde en ro i at se sig selv som hund eller ræv, man ikke kan finde som menneske.

Produceret af mig og Mads Kjeldgaard, der også har lavet musikken.


Furry Love

En opfølger til “Hvis alle havde pels”, som jeg producerede i San Fransisco.


Parallelle samfund

Mens boligkomplekser i de såkaldte ghettoer bliver revet ned, selvom de i mange tilfælde intet fejler, er denne podcast mere aktuel end nogensinde. Ordet “parallelsamfund” noget, politikerne i mange år har brugt om nogle specifikke miljøer, mens andre går fri.

Det paradoks dykkede min makker, Mads Kjeldgaard, og jeg ned i som vores hovedopgave på Journalisthøjskolen i 2013. Podcasten er produceret af os, og Mads har lavet en del af musikken.