Videoer

Disse fire videoer har jeg lavet for Wunderkind Media.

Videoerne har jeg lavet på og for Rydhave Slots Efterskole ved Struer.


Følgende lavede jeg for Danske Handicaporganisationer:

Denne video har jeg lavet i forbindelse med en undersøgelse, Arbejdernes Erhvervsråd lavede for Danske Handicaporganisationer (DH), der viste, at alt for mange unge med handicap ikke får en ungdomsuddannelse.

Videoen er lavet i to udgaver: Den øverste er en længere udgave til DH’s hjemmeside, mens den nedenunder er en kortere udgave til de sociale medier.


Ligesom videoerne med Caroline har jeg lavet denne video for at belyse de udfordringer, som unge med handicap står overfor, når de gerne vil have en ungdomsuddannelse.

Også denne har jeg lavet i en længere udgave til DH’s hjemmeside og en kortere udgave til sociale medier.


Op til folketingsvalget var Danske Handicaporganisationers formand, Thorkild Olesen, på diverse besøg sammen med politikere. Videoen herunder skød jeg, da han og socialdemokraten Pernille Rosenkrantz-Theil var på besøg på den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse, Lavuk.


I januar 2019 kom regeringen med sit udspil til en sundhedsreform, der ville få store konsekvenser for mennesker med handicap. Herunder følger et par videoer, som jeg lavede for at formidle DH’s holdninger til udspillet.


En hurtig og effektiv måde at komme ud med sit budskab på, er via video. Derfor skød og klippede jeg denne lille video, hvor formanden kommenterer en undersøgelse, der netop var kommet ud omkring fordomme mod mennesker med handicap på arbejdsmarkedet.


Og de her lavede jeg for Ventilen Danmark

Herunder er et par eksempler på de videoer, jeg lavede, da jeg var kommunikationsmedarbejder i Ventilen Danmark.