Foldere

Jeg har masser er erfaring med at producere informationsmateriale fra bunden. Det vil sige, jeg skriver tekster og står for layout. Til sidst sørger jeg for, at materialet kommer godt til tryk

Alle disse foldere lavede jeg, da jeg var kommunikationsmedarbejder i Ventilen Danmark fra 2015-2018. Jeg har layoutet dem, skrevet tekster og taget og redigeret billederne.

2018

Denne større publikation i A5 er rettet mod “mellemmænd” dvs. profesionelle, der har med unge at gøre. Målet med dette informationsmateriale er at give fagfolk viden om ensomhed og at får dem til at henvise unge til Ventilens tilbud.


Denne tre-fløjsfolder har unge i alderen 15-25, der føler sig ensomme, som målgruppe. Formålet er at fortælle dem, at der er mange andre i samme situation som dem, og at der er noget at gøre ved problemet. Slutformålet er at få dem til at dukke op i et af Ventilens tilbud eller indirekte at læse mere på Ventilens hjemmeside.


Denne tre-fløjsfolder handler om Ventilens KOMsammen-tilbud. Den retter sig mod potentielle brugere dvs. unge i alderen 15-30 år, der føler sig ensomme og har lyst til at dyrke motion og spise sund mad med jævnaldrende.


Denne tre-fløjsfolder retter sig mod ressourcestærke unge i alderen 18-30. Den har til formål at rekruttere dem som frivillige til et af Ventilens lokale tilbud.


Denne flyer er rettet mod potentielle medlemmer eller donorer. Billedet er taget af Jakob Kremmer.


2017

Lille kvadratisk handout, som de frivillige delte ud på den årlige Ensomhedsdag i 2017. Ordene op forsiden inklusiv årets tema kommer fra en workshop, jeg lavede med de frivillige op til dagen. Formålet var at skabe viden om ensomhed og Ventilen. Vores call to action var at få folk til at støtte Ventilen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.